Gimme more

Torsdag den 17/3-11

Hallå! Undrar ni vart jag har tagit vägen? Jag glömde ju skriva(men hoppades att ni hade hängt med från inläggen tidigare) att jag ikväll skulle sjunga inför några franska utbytesstudenter, men jag ska väl ta dagen som jag vanligtvis alltid gör annars i alla andra miljoner inlägg jag har skrivit om min vardag?

Skolan rullade på fint. Var meningen att vi inte skulle ha någon samhälls idag eftersom våran rektor påstod att läraren inte var här på förmiddagen. Så vi ställde in oss på ytterliggare ett hål, men icket. Några i klassen kommer och säger att han sitter och väntar på oss i klassrummet. Då var det bara att kila tillbaka och ta fram alla saker. Efter det var det lunch, svenska, samhälls igen och fysik. Därefter kilade jag, Caro och Sonja ner till källaren för att en sista gång kolla genom låtarna så att de satt. Funkade fint och vi drog oss bort mot Campus för att ställa i ordning allt. Efter lite missförstånd var vi i rätt lokal med ca en timma att fixa ljud och inställningar samt bära in diverse förstärkare innan alla fransker och fransyskor skulle komma.

När alla väl hade tagit plats började allt. Jag, som endast skulle medverka i en låt, lyssnade på Caro och Sonja som gjorde ett riktigt bra jobb! Vi blev även bjudna på tacos samt dellibollar innan jag skulle ta plats på scenen. Ingen big deal egentligen. Intalade mig själv att om jag skulle göra bort mig skulle ungefär hälften tillbaka till Frankrike och vi skulle förhoppningsvis inte ses igen(hemsk tanke egentligen), men det gick riktigt bra! Vi fick alla beröm efter framträdandet, så det var ruskigt härligt! :)

Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Är otroligt trött och på ett inte för allt bra humör. Tror det beror till viss del på tröttheten.


En mycket fager bild tagen med mitt nya objektiv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback