Don't you know you bring me back to life?

Fredag den 4/3-11

Hallå! Sitter här och ser ut som ett spöke med en snorig näsa och påsar under ögonen likt en stor pool. Sov inte mycket i natt, varför vet jag inte. Vaknade klockan tre och var pigg som en gris(känner att humorn är rätt låg nu). Så det kanske blev fem timmars sömn inatt?

Slutade idag halv tio och fick därmed sportlov. Kändes inte alls värt då vi började 9.00 på fotografiska bilden. Var dock tvungen att fara för att vi skulle visa upp bilderna vi hade tagit. Sedan kände jag att jag behövde säga "trevligt sportlov" till mina fina klasskamrater. Var ändå kvar på skolan till ca ett. Är man naturare så är man. Satt och spelade lite kort med Elmira, Maja, Fredy, Ramona och Elin. Vilket inte gjorde mig någonting, bara trevligt. Därefter for vi in mot staden för att ta oss en fika. Jag, Fredy, Elin och Maja, riktigt gemytligt det med.

Ikväll ska jag bege mig till min fina Johan och dränka honom med snor, hehe. Han far till fjälls på söndag och vi kommer då inte att ses på en vecka. Kommer att slita i hjärtat mitt nå nanting!


Ojoj, snygga brudar -08?


Kommentarer
Postat av: Sara

Sv: Tack! Carlings :)

2011-03-05 @ 01:53:39
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: felicia

HAHAHA, jag dör åt bilden!

2011-03-05 @ 16:15:04
URL: http://felicialindbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback