You don't really care about the music do ya?

Torsdag den 24/3-11

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bra, är dock helt död i huvudet efter dagens kursprov. Ändå satt jag bara drygt två timmar, medan vissa andra satt tiden ut - dvs fyra timmar...

Började i alla fall dagen med kursprovet då som jag redan har tagit upp. Gick förvånansvärt bra så det kanske blir ett MVG på detta prov ändå? Kan säga att jag hade blivit mer än nöjd över ett VG, men då provet gick så bra kanske det kan bli ett högre betyg. Skulle inte sitta fel i betygskistan. Därefter hade vi ett gigantiskt hål fram till halvtvå, så vi gjorde lite engelska och tog det lugnt. Kan säga er att klassen inte såg pigga ut. Som om någon just hade dött. Alla såg likbleka ut och med hängande huvuden. Inte för att det gick dåligt(tror jag) utan för att de, som mig, var rätt döda i huvudet.

Fysiken som sedan började var väl ingen höjdare. Nog för att jag fattade allt och uppgifterna gick som smort, men jag var nog halverst borta. Efter det var det tänkt att vi skulle ha engelskaredovisning, men vi fick besök av några som tog upp hela lektionen. Så en rätt skön dag har det varit ändå.

Nu är jag hemkommen från sången som gick riktigt bra. Fick veta att gymnasieeleverna ska få sjunga på någon konsert i april och att jag ska få sjunga solo. Vilken låt vet jag inte än. Så nu sitter jag och spånar genom min spellista för att hitta någon godbit. Vad jag även gör är att leta upp bilder på stenar. Ska nämligen ha ett stenprov på tisdag där vi ska lära oss att känna igen 17 olika stenar. Känns väldigt nödvändigt?




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken låt ska du sjunga då? :D

2011-03-24 @ 20:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback