Det är dig jag vill ha

Tisdag den 3/5-11

Godeftermiddag kära vänner! Hur står det till? Livet rullar på antar jag? Rullar på rätt gött(som norrlänning känner jag att jag måste variera mitt språk lite, så nu blev det göteborgska. Har ju till och med en trogen läsare där nere. Så detta tillägnar jag dig speciellt!). Trodde att jag igår skulle bli förkyld då mitt huvud hade värkt hela dagen, men än så länge ser det inte ut så. Känns riktigt bra!
Var igår ute och gick med Elmira, en långprommis med mycket prat. Alltid lika trevligt! Träffade även på Rebecka på hemvägen. Blev lite prat och försökte att ta igen det vi hade missat, men vi ska göra det på riktigt på lördag. Var ju evigheter sedan vi var med varandra sist!
Nu är jag hemkommen från en relativt lugn dag med skön lektioner. Hade dessutom besök av små åttor som var sugna på naturvetenskapsprogrammet. Kemilektionen blev fylld med skratt då våran lärare pratade om att bli "tagen bakifrån av en nekluofil jon". En kemilektion som faktiskt förlängde livet en aning. Känns skönt!
Så här kan annars en kemilektion se ut med en hårt arbetande Elin vid min sida och en aningen slut Jonathan längre bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback