I can't get enough

Söndag den 15/5-11

God förmiddag! Rullar dagen på bra för er? Utanför är det rätt så mulet och jag väntar bara på att det ska börja regna. Som jag sa till Johan igår så gillar jag verkligen regn. Att sitta inne och bara mysa framför en film eller bara ligga och lyssna på regnet. Lukten som sedan kommer efter är ju bara att älska.
Hade hoppats på att några fler skulle ha kommenterat min design, men bara Joel kände för att även lägga en kommentar(frågade honom vad han tyckte via msn hehe). Så helt kommentarlös blev jag ju inte. Antar att ni inte har varken något positivt eller negativt att säga om den, så den blev kanske helt OK, helt REKO?
Jag har nu hunnit sitta och plugga i en och en halv timma. Nu vet jag inte vad som händer. Sitter och plonkar lite på gitarren, men ska nog lägga mig och titta på film eller någonting liknande, har ingenting specifikt planerat än så länge så att säga.
Har för övrigt haft besök av domherren under snart två veckor. Finns ju en skröna om att domherrarna(och för den delen fruarna) oftast tar med sig snön då de kommer, men inte har det kommit någon snö än...och det hoppas vi väl inte på heller.
Hade för övrigt en man i min säng i morse, vilket inte var Johan. Vem kan denna man nu vara tänker ni? Jo, denna man var nämligen ingen mindre än min katt Ludde som låg och myste på kudde då jag vaknade. Inte illa på en söndagmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback