Känslan av en dröm

Min oplanerade kväll blev planerad med ingen mindre än självaste Linn Johansson och som alltid valde vi att titta på film. Hur många filmer jag har sett med den kvinnan under mina dagar är ännu oklart, men x antal säger jag för att inte lägga ut någon slags lögn.
Så min kväll spenderades med Linn och ingen mindre än självaste Harry Potter. Han kände för att svänga förbi Ursviken och hänga med oss ikväll. Riktigt trevligt, blev kring två och en halv timma han stannade i sin elvaåriga skepnad. Ni har listat ut vilken film vi såg? Jo, vi såg första Harry P filmen. Lite nostalgi så här på kvällskvisten. Vi började även att se Törnrosa, men klockan tickade i väg och jag var tvungen att bege mig hemåt. Så fortsättningen blir en annan dag :)
Nu ska jag bege mig mot sängen. Har sovmorgon imorgon, men jag har tänkt utnyttja den till fullo. Så inom en kvart hade jag tänkt ligga i sängen och sova gott!
Och eftersom Linn kände för att lägga ut en aning konstig bild(som jag inte har något minne av alls) så tänkte jag att jag skulle lägga ut en bild på henne i sina bästa dagar - då hon dippar morötter i vitlöksdipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback