Lost and insecure you found me

Torsdag den 5/5-11

Godkväll! Allt bra med er? Med mig är det finemang, lite död i huvudet sådär. Höll på att somna hos min man ikväll, eller jag somnade kan vi väl rättare sagt säga. Inget negativt, bara mysigt.
Dagen har rullat på bra(ett nytt ord jag använder flitigt: rulla). Hade hörförståelse på tyskan, dvs. det nationella provet. Gick rätt så bra, så jag hoppas på ett fint betyg. Därefter hade vi matte där jag, Joel och Elin kom fram till att mitt hår lagrar energi. Därför orkar jag jobba, när de andra redan lagt av för länge sedan. Fick då tipset av Joel att starta ett eget företag i 3:an då jag kan ge människor mer positiv energi med mitt hår. Låter som en bra idé!
På eftermiddagen fortsatte vi med svenska arbetet, pratade på historian, jobbade flitigt på fysiken(fattar inte att jag skriver det, jag och fysik vet ni?) och på engelskan blev det snack - på engelska. Har alltså varit en rätt lugn dag, om man jämför med andra torsdagar då det brukar vara i princip kaos då man ska springa mellan alla lektionerna.
Nu ska jag hoppa i säng så att jag är redo inför nationella provet i engelska B imorgon. Vi ska skriva, någonting om generationer, men vi vet inte om det är ett brev, argumenterande uppsats eller annat. Så det återstår att se!
Jag bjuder på en bild jag inte minns att jag har tagit. Antar att man ska bjuda på sig själv så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback