I nära två tusende år

Söndag den 13/11-11

Idag är det fars dag, men jag har inte kunnat vara hemma och gratulera mannen som gav mig ett liv. Förrän nu då. Jag har istället varit och sjungit med brudarna i fem timmar. Som vanligt är det lika trevligt att träffa dem och nu börjar stämmorna och låtarna att sitta. Längtar tills vi ska börja fara ut och sjunga för allmänheten! :)
Har idag också gjort något jag aldrig gjort på egen hand förut - tankat en bil! Kan säga att det var spännande att stå på den obemannade macken halv tio i morse i hopp om att få i bilen några liter 95 oktanig bensin, men det gick finemang så då har man gjort det!
Gårkvällen spenderade jag med Elin, Linnea, Alexander och Frans som jag inte har träffat på flera månader. Så det var riktigt trevligt att kunna ses igen och ta upp kontakten igen. Som vanligt fick jag galna skrattattacker, men det kunde nog berott på att jag sov väldigt lite förra natten. Ville och Adam stannade nämligen hos mig till ungefär halv tre, i och med att filmen vi såg var 2½ timma?! Dock sov jag bor 2/3 av filmen, vilket Adam också gjorde. Så Ville var den enda som lyckades hålla ögonen öppna, bra kämpat!
Nu ska jag snart få mig lite mat i magen, sedan ska jag börja så smått med min psykologitenta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback