I kept writing

Tisdag den 25/10-11

Uppdateringen går som en sinuskurva, eller som man hellre föredrar en cosinuskurva. Bara de som har läst matte C och framåt förstår det påståendet, om man nu inte skulle vara någon slags einstein av något slag..
Igår hände det en minst sagt prekär händelse! I och med att jag är förkyld så har jag ofta vaknat på nätterna för att snyta mig, vilket jag då hade gjort natten till måndagen. När jag sedan går upp och in på toan så börjar det att forsa blod från näsan. Alltså det var inte lite blod. I och med att jag dessutom var nyvaken, var reaktionstiden inte särskilt snabb. Så när jag lyckats trycka upp en stor pappersbit i näsan för att stoppa blodflödet, ser toaletten mer ut som en mordplats än toalett. Ursäkta för detta aningen äckliga ämne, men jag kände för att dela med mig av det.
Gårdagen var relativt lugn med ganska lätta lektioner, plugg, övningskörning och sedan prommis med Fellan. Vilket även denna dag har sett ut, förutom prommisen. Känns som att vi verkligen har kommit in i en pluggperiod nu och jag känner väl ingen större pepp, osm vanligt, att plugga. Men nu är det ganska precis en och en halv termin kvar av gymnasiet.. Känns otroligt konstigt!
Bjuder på denna fagra bild som Maja tog på mig under förra årets Fotografiska bild. Saknar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback