It's cold around me the night is young

Lördag den 15/10-11

God förmiddag! Uppdateringen har varit kass, det vet jag mycket väl, men jag har haft fullt upp. Så jag har helt enkelt inte orkat engagera mig i att skriva ett vettigt inlägg.
Torsdagen blev det fullt upp. Två labbar i form av fysik och biologi, som gick riktigt bra! På biologilabben fick vi "leka" med mjölk och med detta menar jag att utsätta den för diverse situationer i form av upphettning, sätta den i en sur miljö, filtrera den und so weiter. Detta för att vi skulle få fram proteiner av olika slag och det blev riktigt äckligt där ett tag då mjölken ett tag såg ut som en tjockare créme/moln, om man nu kan uttrycka sig så.
Därefter hade vi fysiklabb där vi skulle tillverka en elmotor. Gick riktigt bra för mig och Elin och den fungerade hyffsat bra. Inte den bästa, men inte den sämsta. Huvudsaken var att den gick igång i alla fall... Fysiken är, som jag har skivit x antal gånger i denna blogg, inte det mest underbara ämnet enligt mig.
Lunch efter det och sedan en vanlig fysiklektion som gick snabbt och då var skoldagen slut. Så jag och Caro gick ner till musiksalen och repade lite inför baldershowen och sedan gjorde jag lite faser. Har inte skrivit så mycket om körkortet på senaste tiden, men det beror helt på att jag inte har tänkt berätta vilket datum jag förhoppningsvis tar det. So you'll have to wait! ;) Tog sedan bussen hem, gjorde matteplugg, åt middag och hämtade sedan upp Hjalle som skulle följa mig till min sånglektion. Vi fick stående ovationer från min sånglärare, så förhoppningsvis går konserten på tisdag bra! Efter det blev det sedan ÄNNU mer plugg. Vi naturare är tillbaka på banan!
Igår hade vi det aningen fruktade matteprovet, som enligt mig gick riktigt bra! Eller det är väl vad man kan hoppas på.. Därefter biologi, lunch, samhälls och sist, men inte minst, kemilektionen där vi fick gå till Tekno Balder för att göra egen färg(?). Tydligen var det kemins dag igår, så vi fick ta en paus från den vanliga kemin och gjorde egen färg för att sedan göra porträtt av varandra. Mycket fagra konstverk! Under kvällen senare såg jag Idol med Linn, Hanna och Olivia. Somnade sedan i soffan. Åldern börjar tära på mig!
Nu idag har jag hunnit plugga lite på fysiken samt gjort psykologin. Ska snart hoppa i duschen, sedan får jag mest troligt främmande ikväll av några. Vilka det blir exakt är ännu oklart, men jag tror att det kan bli finemang!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback