So dance dance like its the last last night

Söndag den 23/10-11

Jag var lite emotionell inatt. Kan det ha berott på att jag såg en fantastiskt roglig film? Blev en aning lurad, då det var tänkt att det skulle vara en komedi, men det var tydligen en romantisk och sorglig film. Så, som en gång tidigare, låg jag i min säng och grät för mig själv till filmen. Att jag alltid ska vara så insatt i filmer?! Det är verkligen Madde på pricken!
Har valt att inte uppdatera någonting då min helg inte har varit särskilt speciell efter fredagens bravader. Så jag tänkte, kanske ska jag berätta vad som hände i fredags? Så får ni stackare någonting att läsa om i alla fall...
Vi skulle då fara till Hasses(Hannas) stuga och se på film, mysa och äta pizza. Så Adam var en aning försenad för det första, 20 minuter. Så jag och Linn var en aning otåliga, men tillslut kom Adam med Ville som sällskap och berättade om ett prekärt möte med två älgar utanför huset. Kändes, en aning norrländskt eller hur?
Därefter for vi in till stan för att möta upp Hanna, Olivia och Sara för att köpa pizza och sedan fara till konsum för att köpa lite annat gott till senare under kvällen. Sagt och gjort, klart och betalat, for vi ut till ingenstans i den mörka skogen. Satt med jackor och tjocksockar under middagen för att stugan inte hade hunnit bli varm. Därefter pratade vi, spelade Wii och jag blev utskrattad i Mariokart av Adam och Ville.. Sedan kring ett körde vi hem, en aning trötta, men blev snabbt pigga av musiken och den galet vackra månen. En halvmåne som var KNALLgul! Aldrig har jag skådat något så vackert och då har jag inte med mig zoomobjektivet *suck*
Gårdagen spenderade jag tillsammans med plugg och ett antal filmer. Kände mig inte hundra i och med förkylningen, så det blev en lugn hemmakväll. Vilket jag tror det blir ikväll också, om inget annat händer :) Ska försöka att uppdatera lite med bilder också, då jag inte pluggar dvs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback