This is the way it has to be

Måndag den 12/9-11

Jag vill börja med att tillägna min älskade farmor som idag fyller hela 88 år! Det är inte illa pinkat och hon är frisk och kry som en nötkärna. En riktig kämpe är vad hon är!
Uppdateringen pratade vi om ja.. I torsdags fyllde jag år. Ja, då var min stora dag då lilla jag fyllde arton. Då lilla jag blev myndig och..vuxen? Jag kan väl inte direkt kalla mig vuxen på något sätt och vis, men genom min tre veckor långa hosta som håller mig vaken på nätterna, får jag en känsla av att jag är äldre. Låter som en gammal gubbe rent utav, som jag hemskt gärna vill ska försvinna snart. Annars då? Jo, jag hade en fantastisk födelsedag med nära och kära som gratulerade, underbara presenter och vänner. Kunde nog inte blivit bättre :)

Därefter for vi till mormor och morfar dagen efter och stannade över helgen. Mycket angenämnt med brödbak, mysiga kvällar med levande ljus och kortspel och annat. En riktigt bra början på det sk. "vuxenlivet". Det där med att gå ut första gången efter myndighetsdagen får vänta. Om inte annat blir det till helgen, annars får vi se vad som händer. Kanske kommer några brudar förbi mig på kvällen för lite mys framför en film eller så.
När vi ändå pratar om vuxenlivet måste jag meddela er att jag nu har bokat.........halken. Ni trodde det var uppkörningen va? Nja, kanske inte.. Hur som helst är jag riktigt peppad på det, omän jag är en aning nervös. Jag är väl ingen racerförare då det kommer till bilkörandet. Tar det lugnt och harmoniskt och njuter av utsikten, men nu ska man ut på vägarna och slira som bara den. Folk säger att det är fantastiskt roligt, så jag får hoppas att jag har samma uppfattning.
Sedan var det det där om presenterna. Jag tänker inte skriva upp varenda sak jag fick i present då jag anser att ni inte har någonting med det att göra. Men en sak måste jag nämna och det är denna nedan...
..av min kusin. Vad ska jag säga? Jag är förälskad, totalt förälskad! Det är den mest fantastiska lukt jag känt i hela mitt liv(förutom killparfymer, de är ännu mer fantastiska). Jag önskar att jag hade ett helt lager av denna underbara kräm som får mina näsborrar att sjunga hallelujah i kör. Oj oj säger jag bara, oj oj...

Kommentarer
Postat av: kusin

Vad roligt att du tycker om den :D

2011-09-13 @ 14:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback