Cause I will never be with you

Torsdag den 5/1-12

Klockan är nu kvart i tre och ni tänker "Vad gör hon uppe nu?!". Ja den frågan ställde jag mig själv också för två timmar sedan "Vad ska jag göra uppe klockan två egentligen? Det är ju trots allt bara en match..". För er som har missat det så är det ju jvm i natt. Sverige spelar om guldet och jag är väl inget stort fan av hockey egentligen, men det känns som att man vara en stödjande medborgare och på något sätt hejja fram dem till en final. Så jag sitter här och springer mellan datorn, medan mor, far och lillebror sover. Så blir det mål för motståndarna kan jag inte skrika eller stampa i golvet. Alltså kommer frustrationen ha ett bra grepp om mig och äta upp mig inifrån = Madde dör. Nja, kanske inte så drastiskt. Men det skulle sitta fint med en seger alltså!
Har idag varit och repat med mina projektbuddies. För er som inte bor i Skellefteå, eller för den delen går på balderskolan så kan jag berätta att jag är en del av en show som kallas för "Baldershowen" och som är en väldigt uppskattad show som visas varje år. Ända sedan jag såg den första gången i ettan hade jag bestämt mig för att vara med och...nu är jag det!
Tänkte att då jag ändå är på gång så slänger jag upp en bild som jag har tagit med min nya fina mobil. Jag ska inte skrya på något sätt med den, men i och med att princip alla bloggare nu för tiden slänger upp liknande bilder så kände jag för att inte vara sämre och göra samma sak. Kommer dock inte bli lika ofta jag lägger upp bilder likt dessa, men det blir ju lite annars än de andra bilder jag brukar lägga upp.
Med detta rätt ovärda inlägg säger jag godnatt för mig och håll nu tummarna för våra tappra svenskar som spelar finalen right now!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback