I-i-i wanna go-go-go all the way-way-way

Lördag den 21/1-12

En riktigt god morgon, en väldigt tidig morgon så att säga. Jag brukar ju alltid börja alla "nattinlägg" med dagen som var före, men jag kände att det är lika bra att prova på något annat nu. Är nyss hemkommen efter att ha varit på en minst sagt trevlig förfest hos Julia där det var mycket trevligt folk! Dock drog både jag och Ville oss hemåt lite tidigare då jag lite senare idag ska till min mormor och morfar, dit jag ska köra. Så jag behöver både sömn och inte så mycket alkohol i blodet. Därför är jag hemma nu, men jag ångrar absolut inte mitt val :)
Gårdagen rullade på rätt bra och den gick sannerligen fort så hoff poff hämtade Adam, Ville och Alle upp mig för att vi sedan skulle bege oss in till stan till just Julia där även Emelie, Maja, Sofia och Helenah var. Mycket trevliga människor!
Men nu ska jag bege mig mot sängen och hoppas på lite sömn. Senare idag beger vi oss, som jag skrev tidigare, till mina morföräldrar och det är rätt tidigt så lite sömn skulle absolut inte skada. Hoppas ni har haft det lika trevligt som jag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback