Maddes små äventyr

Igår var jag på bio med några vänner och jag måste dela med mig av den lilla incidenten som hände under kvällens gång. SÅ, först fikade jag med min barndomsvän Fredrik som jag inte träffat på år och dagar. Riktigt mysigt! Drack där en stor kopp kaffe(vätskedrivande). Därefter träffade jag upp Linn, Emelie, Ville och Viktor för att äta på Big Smajl (en stor dricka). När vi var mätta och belåtna begav vi oss till bion för att se Snow White and the Huntsman, där vi även träffade upp Simon. Så jag köpte en mellanmeny(en mellan popcorn och en mellandricka). Filmen börjar och jag visste att den var drygt två timmar lång då jag var den som reserverade platserna.
 
Så vi tar plats i salongen och filmen börjar. Efter kanske 45 minuter känner jag hur blåsan börjar säga ifrån, jag bannade mig själv för att jag inte gick på toa före bion. Tvingade kvar mig själv, men efter en timma kunde jag verkligen inte hålla mig. Så jag bokstavligt talat sprang till toan och jag har nog aldrig kissat så mycket i hela mitt liv. Kändes som nigariafallet. Blev utskrattad när jag kom tillbaka. Never more säger jag bara.
 
Inte nog med det så trodde jag att jag hade glömt mobilen inne på toan när vi var påväg tillbaka till bilen. SÅ jag letar på toan, ingen mobil. Letar inne i salongen, ingen mobil. Känner hur paniken kryper fram och jag pratar med de i kassan om någon har lämnat in den. De hade inte fått in någon. KUL! Så jag går tillbaka, inställd på att jag inte letat tillräckligt noga(vilket brukar vara standard hemma). Den är inte där, så jag börjar gråta och bannar alla idioter i världen som tar saker. Men så slår hjärnan till och jag kollar i ett fack på väskan där jag hade mobilen under stadsfesten bl.a. Vad låg där om inte mobilen! Jag var helt enkelt för smart för mig själv och lagt den där i all hast när jag sprang till toan för att ingen skulle ta mobilen. Utskrattad även där. Never more.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback