Nu väntar framtiden!

För vi har tagit studenten, för JAG har tagit studenten!! Nu mina vänner, är jag officielt utstuderad eller vad man nu säger. En aning sliten efter gårdagens bravader, men jag sitter ändå och ler för mig själv. Gårdagen var helt fantastisk, från morgon till den sena natten. Underbara vänner och familj, kanske inte det bästa vädret, men det gjorde faktiskt ingenting.
Att sitta i bilen hem just efter två, med ett fett stort leende på läpparna. Veta att nu börjar min framtid och jag får bestämma helt själv hur jag ska skapa den. Det kommer inte att bli lätt och det kommer att bli många senvägar, men jag är taggad. Taggad på vad livet har att erbjuda och vad som kommer att hända mig inom de närmsta åren. Jag har faktiskt ingen aning, men jag vill nog inte heller veta. Så vitt jag vet lever man bara en gång och jag ska försöka att göra det bästa av mitt liv, vilket jag tycker att ni ska göra också!
Jag tackar alla som gjorde min kväll till en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Ni har en stor plats i mitt hjärta och det är med en aning sorg jag säger "På Återseende" till mina vänner. Vi kommer att ses, kanske inte imorgon, kanske inte på en månad. Men jag vet att när vi väl ses kommer det att vara fint, otroligt fint! ♥
Jag slänger in denna bild, det betyder inte något speciellt att just Jonathan är på bilden. Nog för att du är en otroligt fin människa, men jag ville mer visa glädjen i mitt och hans leenden. Nu väntar framtiden och jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback