010312

Godkväll på er! Sitter och spelar lite gitarr för mig själv, var ett tag sedan jag spelade. Nog för att jag inte är särskilt duktig på något sätt, men det är avkopplande att bara spela lite. Suget efter gitarren kommer i perioder och nu när det har varit en aning jobbigt så har det varit skönt att bara kunna sitta med den och spela...absolut ingenting.
Idag var jag en duktig dotter och köpte med mig gofika hem till min far som blivit riktigt sjuk i influensan. Efter att farmor gick bort blev både pappa och hans två systrar riktigt sjuka med över 40 graders feber just för att "stressen" över farmors tillstånd helt plötsligt försvann, om ni förstår hur jag menar? Ibland tycker jag att kroppen är riktigt fantastisk då den kan, på något sätt, hålla inne förkylningar och inflammationer tills den inser att vi är redo att bekämpa dem. Låter jag lite naturaraktig kanske? Haha, förlåt.
Imorgon börjar sportlovet och jag kan inte vara mer glad över det. Idag gjorde jag bort mitt första Matte E prov, så detta resulterar i att lovet inte kommer att vara något plugg alls. Möjligen måste jag skriva två svenskauppgifter, men det ska nog gå an. Hoppas ni har haft en bra vecka, ska försöka att komma igång med uppdateringarna nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback