160312

Godnatt! Som sagt hade jag inte tänkt göra någon uppdatering, vilket jag inte gjorde i textform, men i bildform. Begravningen var fantastiskt fin och så många fina människor jag har i min släkt som verkligen visade uppskattningen till farmor. Jag trodde inte att jag skulle klara av sången, men tro det eller ej så upphörde gråten just under sången - vilket jag var glad för då jag ville tillägna och framföra hela låten till farmor♥
Nu sitter jag nyduschad och lycklig efter en fantastiskt fin kväll! Var först och åt middag på Elmiras jobb och sedan begav vi oss till Boda Borg tillsammans med några amerikanare som för tillfället är i Sverige - Chris och Jeff. Superhärliga killar(som jag dock var tvungen att prata på engelska med och den är ju inte den bästa direkt..) som verkligen gjorde allt för att klara de olika banorna. Vi klarade 11/15, vilket jag tycker vi gjorde riktigt bra! Var x antal år sedan jag var där sist också, så det var inte det lättaste ändå.
Nu ska jag strax hoppa i säng. Imorgon ska jag in till stan för en heldag med baldershowen, uppträdandet börjar närma sig och nu är det rep dagarna i ända som gäller. Hoppas ni har haft en riktigt fin kväll mina vänner! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback