310312

Gårdagen rullade på rätt bra. Fick tillbaka ett fysikprov som gick över förväntan, gjorde ett religionsprov som gick bra och fick veta att vi inte har något samhällsprov nästa vecka = Wunderbar! På kvällen blev jag även besökt av Adam, Ville och Viktor. Vi kollade på hockeyn och jag satsade på resultatet 5-1 till Skellefteå. Jag blev utskrattad. Jag hade rätt. :')
Idag har jag gjort högskoleprovet och herregud vad jag är slut nu! Steg upp 6.45 för att fixa iordning mat och dylikt. Sedan for jag och hämtade Elmira, Pierre och Ville för att sedan bege oss mot Campus. Så duktig som jag är glömde jag plånboken hemma också :) Så pappa fick köra med ilfart in till stan för att lämna den. Alltså körde jag bil utan körkort, tänk om polisen hade stannat oss? Haha.
Så från 9.00 till 16.15 har jag suttit och gjort prov. Otroligt jobbigt, men en rätt kul och ny upplevelse. Här går man matte E och känner sig en aning duktig på matte så jag trodde att de delarna skulle gå bra. Ja, de gick ju inte dåligt, men det var en helt annan matte kan jag säga er. Så hur detta resultat kommer att bli har jag ingen aning om, men vi får se helt enkelt hur det blir. Kändes i överlag rätt bra! :)
Inte nog med att jag gjorde högskoleprovet. Idag blev jag även faster för 3:e gången. Halv fyra väcktes vi av min bror som sa att det var absolut akut att vi kom och hämtade Alvin. Så bara en timma senare var Alfred född. Blev lite sömn för min del, men ack så värt det!
Kom ihåg frågestunden längre ner, på söndag avslutas den!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback