151112

Hallå kvinnor, män, barn och andra! Sitter och är mätt i magen. Har idag pumpat på fläsket med Erica och det känns att man börjar bli lite starkare ändå! Kan verkligen rekommendera er som funderar på att börja träna att träna med någon. Man taggar varandra och kör verkligen på in i det sista. Att man sedan är olika stark i olika områden är bara ett plus i kanten då man kan hjälpa varandra :)
 
Idag ringde min chéf för övrigt och erbjöd mig att få börja på ett ytterligare boende, vilket jag såklart inte tackade nej till! Så om två veckor blir jag inskolad och det första riktiga passet blir ett 24 timmars pass. Gäller att komma in i arbetet direkt helt enkelt samt blir det mer pengar i kassan!
 
Nu ska jag ta tag i städningen av övervåningen. Imorgon får jag besök av några saknade brudar. Blir att laga middag tillsammans och bara mysa på. Kommer att bli kanonbra! Men som sagt, städningen var det ja...
 
Förutom att gymma på brukar jag Erica även spendera många timmar i skidspåret. Så är det någon kille som sitter i liknande situation - call her! Nämen när snön har lagt sig blir det, förutom gymmet, att fara ut och åka skidor. Skippa svettaromen inne på friskvårds och njuta av friskluften i naturen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Cant wait! jag undrar förövrigt vars fan jag har hett det där pannbandet... hehehe

2012-11-21 @ 21:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback