Ni kanske inte visste detta om mig?

Jag tänkte skriva några punker över saker som ni kanske, möjligtvis, inte visste om mig. Kan ju vara trevligt att läsa en söndagkväll? So here we go!
  • Jag har utövat badminton. När jag var liten hade vi ett badmintonnät på baksidan där jag och min kompis Emelie ALLTID spelade under sena sommarkvällar. Jag kan säga att vi var ruskigt bra på det och under idrotten när vi hade badminton briljerade vi! Nog för att badminton i sig inte är en särskilt charmig sport...
  • Går alltid väldigt snabbt. Något som många utav mina vänner stör sig på är att jag går väldigt snabbt. Spelar ingen roll vad det gäller, jag går i regel alltid snabbt. Inte så att jag har bråttom, det bara är så. Detta har inte uppskattats när vissa har stukat fötterna och dylikt. Blivit lite utskälld sådär.
  • Är tidspessimist. Jag får för mig att saker tar längre tid än vad de tar. Är det två timmar kvar innan jag ska bli upphämtad av någon t.ex. och jag ska hinna att duscha samt fixa till mig, kan jag bli stressad över att jag inte ska hinna. Sedan sitter jag där, redo att fara, en timma senare. Dock är det kanske bättre än att vara tidsoptimist...
  • Är inte särskilt "tjejig" av mig. Jag har ofta hjälpt pappa med diverse saker, byta däck, bygga und so weiter. Ni vet, get dirty and stuff. Även att jag inte "lever för skor" eller ska köpa ett nytt plagg varje dag.Har sedan kört skoter sedan jag kunde gå och alltid byggt snögrottor med gatans boys. Är dessutom sjukt dålig på att sminka mig mer än mascara, concealer och ögonbrynspenna. Blir det mer avancerande saker än så är jag körd. Samma sak med att fixa håret.
  • Har aldrig brytit ett ben i kroppen. DOCK har jag stukat fingrarna miljoner gånger under min målvakts"karriär". Mina fingrar såg dagligen ut som blågröna bananer och ibland var det svårt att skriva för att de var så uppsvällda. Kan nog vara därför mina fingrar nu ser ut som de gör samt går att böja på åt alla olika håll och kanter.
  • Var väldigt rund som barn. Kan väl kort och gott förklaras som att mina föräldrar älskade att ge mig mat och göda upp mig. Finns en bild på mig när jag går i femman. Kan säga att mina kurvor inte låg på rätt ställen så att säga. Magen stod ut och så gjorde även rumpan. Inte nog med det så står jag och bakar jordgubbspaj. En fantastisk bild - verkligen.
En inte så fantastisk bild på mig, men ja. Ni får leva med den. Tänkte att jag skulle ta en ganska ny bild på mig själv och då fick denna bli...den bilden?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback