Årsresumé 2012 - Del 1

Januari

Första månaden på året och den fick en bra start med goa människor som jag firade in det nya året med. Satt upp mål för det kommande året som jag kan känna att jag har följt mer eller mindre. Träningen har under hösten gått riktigt bra, samt att ta hand om mina nära och kära och verkligen visa min uppskattning för de som finns i mitt liv. Jag började även min sista termin på gymnasiet. Kändes väldigt konstigt att börja planera inför MIN student.
Skidor var något som jag ofta höll på med(då jag inte pluggade förstås). Otroligt härligt och det är träning för hela kroppen. Något som jag ska komma igång med nu snart när de kör upp spåren här i Ursviken! Min älskade farmor fick även en "tiaattack" under denna månad. Fruktansvärt jobbigt och ledsamt. 
 
Februari

Jag började en kurs på gymnasiet som hette Etik och Livskunskap, en väldigt intressant kurs! Fortsatte även att plugga som en tok, samtidigt som vi hade projektarbetet som tog upp mycket tid med rep på fritiden och dylikt. Det var mycket som hände i skolan. Vi skulle ner till Stockholm på en sista resa ihop, så vissa valde att sälja lite kakor för att tjäna ihop pengar till resan. Jag bakade då kring 30-40 kladdkakor. Var rätt less på det senare...

Min älskade farmor gick även bort denna månad. Att en så nära släking tas bort från en så pass snabbt som hon var otroligt jobbigt. Jag valde dock att sjunga på hennes begravning, då hon älskade att jag sjöng. Det fick helt enkelt vara mitt farväl av henne. Väldigt tungt, men det kändes så bra att få göra det för henne. Jag insåg även där hur många fantastiska människor jag har i min omgivning och är fortfarande lika tacksam för allt stöd jag fick under denna period!
 
Mars

Min första "nära döden"-upplevelse när jag höll på att krocka med en älg när jag skulle köra hem från stan. Valde att köra 80km/h istället för 90 pga det dåliga väglaget. Tackar min hjärna för det! Annars hade jag mest troligt varit mos. Var även på Boda Borg med några amerikanare. Min engelska är ju inte den mest fantastiska engelskan i världen, men de förstod vad jag sa. Som tur var, haha.
 
Vi spelade upp vårt projektarbete, dvs. avslutade något vi verkligen hade övat och övat på under flera dagar och dagar. Var så fruktansvärt skönt när det var över, samtidigt som det var en aning vemodigt att säga "hejdå" till alla. Vi hade en fin gemenskap, i alla fall vi musikare.
 
Fick även min studentmössa den månaden. Kändes så konstigt att se mitt eget namn på mössan.
 
April
 
Denna månad for jag till självaste huvudstaden där jag bara varit två gånger tidigare i mitt liv(om man inte räknar alla gånger då man ska mellanlanda då man ska utomlands eller dylikt). Var där med min fantastiska klass och hade det riktigt bra trots det usla vädret. Jag hade min största frågestund på bloggen. Tror aldrig jag har haft så många frågor att besvara, då min blogg inte är särskilt stor. For som vanligt upp till fjälls för att köra skoter med släkten och bara vila upp sig inför de sista kursproven innan examen. Började även gymma på hårt hemma.
 
Maj

Det var nu det började närma sig. Alla förberedelser inför balen och examen, samt plugg upp till näsan trots att nästan alla kurser var avslutade. Denna månad hände det inte alls särskilt mycket, ingenting som är intressant att skriva om. Vi hade avslutning med baldershowen, skaffade instagram och fotade min lillebror så att han skulle få sig en ny profilbild till facebook. Jag hittade även massor med bra musik!

 
Juni

Så var det dags för de slutgiltiga dagarna. Studentveckan var igång och vi tävlade mot den andra naturarklassen om vem som kunde klara flest uppdrag. Vad vinsten var har jag ingen aning om, men kul var det! Allt från att sola i rondelle
r till att kasta tårtor i folks ansikten till att fråga efter porrtidningar. Balen var sedan nästa intåg då jag gick med en utav mina bästa vänner - Ville! En dag jag sent kommer att glömma med dåligt väder(haha), men framför allt var kvällen något extra både på gott och ont. Hur som helst var det en riktigt riktigt bra kväll och det tack vare sällskapet!
 
Sedan var det dags för studenten och den blev väl
 inte riktigt heller som man hade tänkt sig med regn och rusk. Dock var stämningen riktigt bra och kvällen blev riktigt lyckad med tårar från glädje och sorg under förfesten med klassen. Därefter blev det utgång på verandan, vilket blev minst lika bra!

Jag fick mig även två sommarjobb, men resulterade i ett slutligen. Mitt första - riktiga, jobb! Sedan umgicks jag med mina fantastiska vänner, som alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback