010613

Det är svårt för mig ibland att uppskatta allt bra jag faktiskt har i min vardag. Speciellt när jag är inne i mina perioder då det känns lite jobbigare att stiga upp på morgonen och att jobba inte känns särskilt välkommet alls(Kanske är så för andra, men jag gillar ju faktiskt mitt jobb!). Jag brukar då försöka att stanna till och inse hur mycket bra i livet jag faktiskt har. Alla mina fantastiska vänner som jämt och ständigt stöttar mig. Oavsett om de bor 10+ mil bort eller fem minuter. En familj som alltid står vid min sida och att sedan kunna säga att jag är någorlunda frisk(Jag får ju höra att jag är konstig ibland, dock ska jag ta det som något positivt?). Hur som helst så är det inte det viktiga i denna text. Vi borde alla ta vara på det vi har runt omkring oss. När vi mår som sämst, att vi ska tillåta oss själva att stanna upp och fundera. Ta sig en tankeställare och inse att vi faktiskt inte har det så jävligt ibland som vi kan tro.
 
Hej på er! Inledde detta inlägg genom att vara lite tankspridd(som om ni inte märkte det). Det är fantastiskt väder här i Skellefteå. Känns som att jag fortfarande är kvar i utlandet nästan, förutom poolen som inte skulle sitta helt fel. Inte nog med det så insåg jag att jag hade tittat fel i min kalender och insåg att jag var ledig idag!? Så jag har idag suttit med finaste Linn på kanotudden och bara njutit av vädret. Gårdagen spenderade jag med härliga människor hemma hos Julia, sk. grillfest. Det var verkligen hiskeligt trevligt! Någonting som absolut borde göras om!
 
Nu ska jag ta och stöka till lite på mitt rum innan jag beger mig till Linn för att spendera kvällen där med Emelie och Viktor. Blir lite planering inför balen som är på måndag. Spännande med fotografering!
 
Alexander och Erica på den övre bilden samt min kusin och hennes Erik på den nedre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback