080313

Jag kan nu meddela er att jag klarade simprovet galant och så även syntestet! Såg 100% bra med högra ögat och 95% med vänstra, så jag var inte i behov av glasögon av något slag. Så nu är alla papper ifyllda och skickade. Känner en liten nervositet i kroppen, varför vet jag inte, men det känns ändå lite spännande. Kanske för att det har varit en sådan process med det hela? Hur som helst hoppas jag verkligen att jag tar mig vidare till de övriga testerna. Skulle vara riktigt kul att se vad de innebär allt mest! Jag är i alla fall ett superlitet steg närmare att ta mig in på polishögskolan!
 
Annars får jag göra som badvakten sa till mig i morse "Tja, nu får vi väl helt enkelt se om du kommer tillbaka nästa år för en simtur...ELLER så får vi inte se dig alls."
 
För övrigt är det ju den internationella kvinnodagen idag. Det är alltså en dag som jag faktiskt kan ta åt mig(förutom min födelsedag då) just för att alla ♥ dag är en vanlig dag och jag är inte mamma heller för den delen. Så denna dag får bli min dag och andra kvinnors dag. Ta åt er där ute. We are strong and independent women!
 
Nu snart ska jag i alla fall ta mitt pick och pack(dvs, jag och mobilen) för att köra ut till ingenstans och umgås med min fina Elin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback