120313

Godkväll eller hyvää iltaa som de brukar säta i Uutiset. Fråga mig inte varför jag kan det egentligen. Kanske för att jag har en vän som är från finland, jag vet inte. Tycker det låter för övrigt som att man säger att man har ont i huvudet. Typ lite bondska sådär!
 
Hur som helst, hur är läget med er? Med mig är det bra, förutom att jag är sjuukt trött! Jag steg upp klockan sju för att gymma med Erica kvart över åtta fram till kvart i tio och sov kanske...sex timmar i natt. Så mycket energi finns det inte kvar i denna arma kropp inte. Dock får jag sova ut imorgon då jag inte börjar förrän 16 och ska jobba jouren till 10 på torsdag. Känn som ett rätt skönt pass ändå. Ska sedan efter det fara och simma med Julia. Kommer att bli superbra!
 
Har för övrigt i tanken att lägga upp en webcambild varje gång jag startar datorn. Eller inte varje gång, men det finns alltid i tanken "Hur fasiken ska jag hitta åt webcameran?!" Jag vet inte hur jag ska hitta åt den(iom att min dator blev ominstallerad för att den tog död på sig själv). Så, ni får nöja er med tråkiga inlägg utan bilder ÄN så länge. Jag ska hitta åt den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback