160513

Jag vill börja detta inlägg med att tacka så hemskt mycket för alla goa kommentarer jag fått av er läsare! Det värmer verkligen i hjärtegropen och gör mig rörd. Som jag skrev så har jag aldrig riktigt våga visa upp mig och vågat tro på mig själv, men av dessa kommentarer så känner jag att jag börjar våga tro mer på mig själv! Det betyder oerhört mycket!♥
 
Har nyss ätit middag och ska nu kolla genom packningen en sista gång. Jag kan liksom inte fatta att jag imorgon far till Turkiet och är där i en hel vecka med världens goaste Julia! Hon kommer och hämtar upp mig kring tjugo i sju imorgon på morgonen och sedan bär det av mot Luleå där vårt flyg går från. Jag har inte riktigt börjat få resfeber än, men känner jag mig själv rätt så lär jag inte sova mycket i natt.
 
Jag har även legat ute i solen idag då det verkligen har varit sommarvärme! Helt otroligt och det är bara mitten på maj?! Nog för att jag kommer att bli brun i utlandet också, men att ha en bra grundbränna är bra så att man inte bränner sig lika lätt. Dock åker såklart solkrämen med!
 
Ni får se om jag kommer att uppdatera något när vi är där borta. Det beror helt på hur mycket internetuppkoppling vi kommer att ha, men kameran hänger med. Så om jag inte uppdaterar något där borta, så kommer det att komma massor med bilder när jag kommer tillbaka till Sverige.
 
Sköt om er nu och ha en fantastisk vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback