071013

Hallå! Sitter här nyduschad efter en härlig löptur i kvällsmörkret? Hade tänkt ta det längre spåret, men det var inne i skogen och jag kände inte för att uppleva traumatiska minnen från skräckfilmen i lördags. Sedan hade jag mest troligt ramlat och slagit ihjäl mig, men det hade varit mindre jobbigt för psyket hehe... Hur som helst så var det härligt och det känns lättare och lättare för varje gång. Jag har aldrig riktigt kunna komma igång med löpningen då annat har kommit i vägen så som jobb och dylikt, men nu försöker jag att göra hål i mitt schema så att jag ska hinna få med några löpturer i veckan, vilket känns skönt.
 
Jag har även hunnit börja packa lite smått. Beger mig till Stockholm på onsdag för att hälsa på min fina syster, samt även terrorisera tunnelbanan...erm...Elmira! Känner att jag har lite press på mig då jag ska vara med på en utav hennes föreläsningar, tillsammans med hennes vänner. Nog för att hennes vänner säkert är sjukt trevliga, men de förväntar sig en redig norrlänning med bred dialekt. Ska försöka att leva upp till det och bre på lite extra!
 
Skräckfilmen i lördags ja! Det var nog inte den värsta jag har sett. Evil Dead ligger fortfarande högs upp på listan, men den var långt ifrån barnvänlig. Jag trodde att jag och Emelie skulle vara de som skrek mest, men det fanns några tjejer som skrek mer och högre. Ibland trodde jag att det hörde till filmen?
 
Nu - åter till packandet! Ta hand om er♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback