250414

Hej vänner! Idag är det fredag och solen strålar med sin närvaro, som den dessutom har gjort hela veckan. Känns fantastiskt underbart! Värmen är verkligen på ingång och det syns tydligt på min ansikte som nu mer liknar en stekt tomat. Att jobba i stugan idag under strålarna gjorde nog inte ansiktet mindre rött, meen det är bara att härda!
 
Som skrivet är det fredag idag och det innebär att det är FYRA dagar kvar innan vi åker vidare mot Amsterdam. Kan fortfarande inte riktigt fatta det. Tidspessimist som jag är har jag förvånansvärt inte börjat packa allt? Visserligen vet jag precis vad jag ska ha med mig, men när kläderna är framme kommer det bli kaos i huvudet. Då är det ännu mer på riktigt.
 
Jag har träffat vänner som undrar vad vårt instagramkonto heter där vi kommer lägga upp bilder. Det börjar väl bli dags att avslöja det nu. Användaren är fortfarande privat, men ni som vill följa kan begära det fram tills tisdag då vi öppnar upp profilen och den blir offentlig! Den heter följande: traveleuropebytrain . Välkomna att följa den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback