Det nya året!

Ett år sedan jag skrev sist. Känns fruktansvärt länge sedan. Har velat skriva något flera dagar, men när jag väl har satt mig har jag helt ärligt inte vetat vad jag ska skriva om. Visserligen kan jag skriva om mitt ack så spektakulära liv med ont i magen och en ständig bakfylla. Det är nämligen så det har känts de senaste dagarna. Inte för att jag dricker alkohol dagarna i ända. Jag tror nämligen att små bakterier har bosatt sig i huvudet och partajar där likt dårar. Låter som att jag är schizo, vilket jag mest troligt inte är. Men jag blir less.
 
Idag har dock magen varit underbar med mig, även fast hjärnan varit tre sekunder efter. Tankarna rullar på, men handligarna går lite trögre. Låter som att jag har en stroke på G och jag skulle inte bli chockad. Vilket i sig är hemskt om det nu skulle vara så, men ni förstår min tanke, förhoppningsvis.
 
Så nu kör jag på för fulla muggar igen. En bra start på det nya året som bjuder på oändliga möjligheter. Jag har inte skrivit någon lista(än), men jag har flera punkter som jag ska försöka att göra. Ha den inställningen och sedan se vad som händer. Blir en punkt inte gjord får jag inte se det som ett misslyckande, bara en liten försening.
 
2013 var ett lärorikt år för mig. Ett utav de åren då jag lärde känna mig själv som bäst. Mina styrkor och mina svagheter. Nya människor entrade mitt liv, likt gamla bekantskaper försvann. Glädje och sorg, misslyckanden och framgångar. Jag skulle inte säga att 2013 var ett år att tänka tillbaka till och minnas som en varm känsla i hjärtat, men att titta tillbaka till och känna en styrka som jag förhoppningsvis tar med mig till detta, nya år.
 
Sedan, som alltid, ska jag försöka bli bättre på att blogga!
 
På återseende fina människor!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback