34 dagar

Jag är tillbaka mina vänner! Ni kan nog inte förstå vad jag har varit på för äventyr. Jag kan inte förstå det själv. Det känns som att det var nyss vi for. 34 dagar ute i Europa. Två brudar på egen hand. När jag sitter och berättar om våra upptåg känns det inte som att orden som mina läppar formar passar mig. Har jag verkligen varit där? Den otroligt dyra restaurangen i Budapest som var så fruktansvärt billig för oss svenskar. Satt vi verkligen där?
 
Det finns så otroligt mycket att berätta. Så mycket att visa och så mycket att smälta. Det har inte slagit mig än att vi har varit ända nere i Italien och ätit den mest fantastiska glassen mina smaklökar någonsin avsmakat. Att jag har rört vid Eiffeltornet i Frankrike. Gått på samma mark som tusentals människor gjort i Auswitch. Det är svårt att smälta. Det är ju bara alla andra som åker ut på sådana resor, inte jag.
 
Bilder kommer mina vänner. 1500 bilder som tyder på att jag faktiskt har varit på alla dessa ställen. 1500 bilder som bekräftar mina tvivel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback